Deelnemen, Jongbloed!

Grote werken in het MAS

Luide boormachines, vuile verfborstels en een massa stof vlogen vorige week rond in het MAS. Is na het KMSKA nu ook het Museum Aan de Stroom aan het renoveren? Nee hoor, maar als het aan ons ligt, gaat het dak er binnenkort wel af. Door Tineke Thielman voor Jongbloed!

Jongeren zijn aan het boren

Samen met Mas in jonge handen is Jongbloed! volop bezig met de voorbereidingen van MASKED, de slotavond van de Donderdagavonden van de musea. Een keer per week toveren we het atelier van het MAS om tot een heuse werkplaats waar wij ons goesting kunnen doen. In de ene hoek zijn we druk aan het boren om een gigantisch kunstwerk uit het Rubenshuis te bewerken, aan de andere kant beschilderen en bekladden we het M HKA.

Jongbloeder aan het haken

Terwijl het ene duo stof in het rond laat vliegen, haakt het andere er vrolijk op los nadat het net wat broodjes achter de kiezen heeft. Ondertussen meten we naar hartenlust materialen op die we bewerken en vastkleven aan andere – ondefinieerbare – materialen.

Jongeren aan het werk in het atelier van het MAS

Benieuwd naar het resultaat ? Kom ons op 27 oktober vanaf 17.00 bezoeken in het MAS. Jan, Piet, Joris én Korneel zullen in ieder geval aanwezig zijn. Jij toch ook?

Advertenties
Standaard

2 gedachtes over “Grote werken in het MAS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s