In de Rubenszaal werd de deuropening verhoogd om grote werken vanuit de oude depotruimtes via de luiken in de vloer van de zaal naar het nieuwe interne depot te verhuizen

In de Rubenszaal werd de deuropening verhoogd om grote werken vanuit de oude depotruimtes via de luiken in de vloer van de zaal naar het nieuwe interne depot te verhuizen

In de Rubenszaal werd de deuropening verhoogd om grote werken vanuit de oude depotruimtes via de luiken in de vloer van de zaal naar het nieuwe interne depot te verhuizen. (Foto: Karin Borghouts)

In de Rubenszaal werd de deuropening verhoogd om grote werken vanuit de oude depotruimtes via de luiken in de vloer van de zaal naar het nieuwe interne depot te verhuizen. (Foto: Karin Borghouts)

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s